Helaas, dit pand is verkocht

9244 HP Beetsterzwaag

De Lange Jacht 38 Beetsterzwaag

Deze 2 onder 1 kap is op uitstekende locatie gelegen met achtertuin tegen het bos.

indeling:
Zij entree, hal met toilet, L-vormige woonkamer, half open keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, houten tuinberging, achtertuin tegen het bos. (er is mogelijkheid om garage bij te bouwen).

1ste verdieping:
3 slaapkamers, badkamer met bad, toilet en wastafel.

2de verdieping:
vaste trap naar 4de slaapkamer en zolderberging.

In de nabije omgeving vijverpartij en zeer kindvriendelijke buurt.

Ligging:
Gelegen aan de rand van het dorp. De voorzieningen zijn op loopafstand. De prachtige omgeving nodigt u uit voor een mooie wandeling en/of fietstocht. Bossen van Beetsterzwaag maken onderdeel uit van de Friese Wouden. Op korte afstand van de A7, Drachten/Heerenveen. Slechts een uur en kwartier rijden van Amsterdam.

Beetsterzwaag is een dorp in de Friese gemeente Opsterland, op korte afstand van Drachten en Heerenveen. Hoewel het niet de grootste kern van Opsterland is, is het gemeentehuis er gevestigd. Het dorp telt ongeveer 3.600 inwoners.

Beetsterzwaag was vroeger een aanzienlijk dorp. Niet omdat het zoveel inwoners had, maar vanwege de aanwezige adel die het aanzien van het dorp bepaalde. Diverse monumentale panden en tuinen in de Hoofdstraat, die minstens drie en een halve eeuw oud is, zijn stille getuigen van de adellijke bewoning in de 18e en 19e eeuw. Ook nu nog heeft het dorp dit karakter, gelegen te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden en met een Hoofdstraat waar het prettig winkelen en vertoeven is. Beetsterzwaag kenmerkt zich door de fraaie landgoederen en haar mooie dorpskern waarin alle gewenste voorzieningen aanwezig zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor J. Koopmans