Helaas, dit pand is verkocht

9244 ED Beetsterzwaag

Folkertslân 48 Beetsterzwaag

Deze vrijstaande woning met grote garage ligt op uitstekende stand gelegen met achtertuin tegen het park.
De woning is goed onderhouden en door de gerealiseerde uitbreiding verrassend ruim van binnen. De garage bevat een inpandige veranda met uitzicht en rechtstreekse toegang tot het park Lyndensteyn.

Indeling:
Begane grond:
Voor entree, hal, ruime woonkeuken, woonkamer met terrasdeuren naar achtertuin, bijkeuken, toilet en kelder. Woonkeuken en woonkamer zijn voorzien van een eikenhouten vloer. Bijkeuken en achterentree zijn voorzien van plavuizen en royale kastruimte voor berging.

1ste verdieping:
3 slaapkamers (met aanpassing mogelijkheid tot 4de slaapkamer), badkamer met douche en wastafel.

2de verdieping:
Via vlizotrap bereikbaar naar vliering.

Kenmerken:
- Traditionele bouw
- Woning is verrassend ruim
- Unieke locatie tegen het park
- Mogelijkheid tot 4de slaapkamer
- Ruime garage met vliering

Ligging:
De woonomgeving is op loopafstand van de Hoofdstraat, winkels, restaurants en het openbare vervoer.
Daarnaast is de ligging in de directie nabijheid van de bossen van Beetsterzwaag met vele fiets- en wandelmogelijkheden. Sinds kort is er een mountainbike route opengesteld. De bossen maken onderdeel uit van de Friese Wouden.

Beetsterzwaag is een ondernemend en gezellig dorp in de Friese Gemeente Opsterland met veel activiteiten voor jong en oud. Hoewel het niet de grootste kern van Opsterland is, is het gemeentehuis er gevestigd en het dorp telt ongeveer 3600 inwoners. Tevens is het dorp gelegen nabij snelweg A7 Heerenveen- Groningen, slechts 10 minuten van Drachten en/of Gorredijk verwijderd.

Beetsterzwaag was vroeger een aanzienlijk dorp. Niet omdat het zoveel inwoners had, maar vanwege de aanwezige adel die het aanzien van het dorp bepaalde. Diverse monumentale panden en tuinen in de Hoofdstraat, die minstens drie en een halve eeuw. Ook nu heeft het dorp karakter en bevat een Hoofdstraat waar het prettig winkelen en vertoeven is.

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor J. Koopmans