Helaas, dit pand is verkocht

9244 CX Beetsterzwaag

It Merkelân 24 A te Beetsterzwaag

Dit kantoorgebouw is EVENTUEEL OOK TE HUUR!

Beetsterzwaag is centraal gelegen in Noord Nederland (vrijwel aan A7) met makkelijke uitvalswegen richting Drachten (5 min), Heerenveen (15 min), Groningen (30 min), Amsterdam (90 min).

Dit kantoorpand ligt op 2 minuten rijden van de A7 en ligt aan de rand van het dorp tegen het bos. In de lunchpauze dus zeer gemakkelijk om even een aantal minuten van de bossen van Beetsterzwaag te genieten en een frisse neus te halen om daarna weer fris aan het werk te kunnen.

Dit riant kantoorpand (bruto vloeroppervlakte ± 1900 m2) is vroeger een politiebureau geweest en dat is nog aan allerlei gedeeltes te zien, zoals een paar cellen zitten er nog in en is gemakkelijk te gebruiken voor archiefopslag.
Bij binnenkomst op begane grond zit een receptie en ontvangstruimte, verschillende ruimtes ( ± 10) van kleinere tot 90 m2, de grotere ruimtes zijn makkelijk op te splitsen in kleinere ruimtes.

Op de verdieping (die via lift een te bereiken is) zijn ook ruimtes (± 9) die ook van verschillende groottes zijn. Er is ook een grote lunchgelegenheid (kantine) van 65 m2 met een groot balkon ervoor.

Er zijn zowel beneden als boven verschillende toiletten aanwezig en makkelijk bereikbaar zijn van elke hoek van het kantoorpand.
Omliggend om het gebouw is een binnenterrein met 3 grote garages en een grote fietsenberging.

Naast en voor het gebouw is genoeg parkeergelegenheid voor tientallen auto’s.

OOK IS DIT GEBOUW VOOR MEERDERE DOELEINDEN GESCHIKT. (na verbouw)

BEN U NIEUWSCHIERIG GEWORDEN EN BEZICHTIGING PLANNEN NEEM DAN SNEL CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor J. Koopmans