Helaas, dit pand is verkocht

8408 HR Lippenhuizen

Te koop aangeboden.

Woonboerderij met bijgebouw, eventueel met omringend landgoed ’t Roekenbos (gehele landgoed vraagprijs €999.000,--)

De Buorren 158 Lippenhuizen.

De historische kop-romp woonboerderij met bijgebouw staat op een ruime kavel van ± 4800m2 eigen grond, te midden van natuurgebied en nabij de bossen van Beetsterzwaag en op enkele kilometers van de 18- holes golfcourse.

Het omringende landgoed ’t Roekenbos heeft een eigen toegang en omvat 6,2 hectare met veel oude bomen en is separaat te koop..

De woonboerderij is degelijk verbouwd, heeft een geheel vervangen nieuw pannen dak en bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud. De begane grond heeft een oppervlak van ruim 500m2 en kan eenvoudig worden opgedeeld in meerdere gedeeltes voor separate bewoning of kantoor. Het hoofdgebouw bevat meerder entrees en vele ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers, badkamers, woonkeukens, bijkeukens, atelier, kantoor, kelder, en paardenboxen. Op de verdieping bevindt zich een grote zolderruimte waar gemakkelijk meerdere slaapkamers, kantoorruimte enz. kunnen worden gerealiseerd.

Het bijgebouw is nieuw gebouwd in 2006 en is zeer luxe uitgevoerd en gebouwd als woonruimte, B&B of gastenverblijf. Het is uitgevoerd met vloerverwarming, keuken, toilet, douche, werkplaats en paardenstallen. De grote open ruimte doet momenteel dienst als garage. Onderdeel van het bijgebouw is een grote serre van 45 m2.

De zeer ruime tuin bevat een boomgaard en veel (eeuwen) oude bomen en is met de oude beukenhagen en vele rododendrons een waar vogel- en bloemenparadijs. Kortom een unieke plek om te wonen en te werken.

Het hele complex is zeer goed verzorgd en binnen en buiten elektronisch beveiligd met infrarood detectie en camera's.

Indien u belangstelling heeft dan kunt u contact opnemen met ons.

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor J. Koopmans