Helaas, dit pand is verkocht

9244 EG Beetsterzwaag

LET OP!
De biedingsronde is afgelopen en u kunt niet meer bieden op de woning. Mochten er vragen zijn kunt u contact opnemen met ons kantoor TEL; 0512 381993

Lyclama á Nijeholtlaan 30 Beetsterzwaag

Deze vrijstaande woning op goede stand gelegen nabij park en bos op verrassend ruime kavel van 754 m2 eigen grond.
Woning dient wel geheel opgefrist en gerenoveerd te worden.

Indeling: voor entree, hal, voorkamer, grote gemeenschappelijke ruimte, kelder, 3 slaapkamers cq kantoor/ studeerruimtes, badkamer met bad en douche, separaat toilet, tuinschuurtje en tuin op het zuidwesten.

Op de verdieping: 4 slaapkamers, badkamer met douche en separaat toilet.

Woning is van zorginstelling geweest en daarom in verschillende ruimtes verdeeld.

Ligging:
Bij het dorp is gelegen een schitterende 18 holes golfbaan van Golf en Country Club Lauswolt.
De prachtige omgeving nodigt u uit voor een mooie wandeling en/of fietstocht. Bossen van Beetsterzwaag maken onderdeel uit van de Friese Wouden. Op korte afstand van de A7, Drachten/Heerenveen. Slechts een uur en kwartier rijden van Amsterdam.

Beetsterzwaag is een dorp in de Friese gemeente Opsterland, op korte afstand van Drachten en Heerenveen. Hoewel het niet de grootste kern van Opsterland is, is het gemeentehuis er gevestigd. Het dorp telt ongeveer 3.600 inwoners.

Beetsterzwaag was vroeger een aanzienlijk dorp. Niet omdat het zoveel inwoners had, maar vanwege de aanwezige adel die het aanzien van het dorp bepaalde. Diverse monumentale panden en tuinen in de Hoofdstraat, die minstens drie en een halve eeuw oud is, zijn stille getuigen van de adellijke bewoning in de 18e en 19e eeuw. Ook nu nog heeft het dorp dit karakter, gelegen te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden en met een Hoofdstraat waar het prettig winkelen en vertoeven is. Beetsterzwaag kenmerkt zich door de fraaie landgoederen en haar mooie dorpskern waarin alle gewenste voorzieningen aanwezig zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor J. Koopmans