Helaas, dit pand is verkocht

9244 AN Beetsterzwaag

Healwei 1 Beetsterzwaag

Deze ruime hoekwoning met uitbouw, carport, vrijstaande berging en tuin op het westen ligt op uitstekende locatie gelegen, basisschool en bossen op steenworp afstand.

Indeling:
Voor entree, hal met toilet, woonkamer, 2de woonkamer/ werkkamer, keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, carport met vrijstaande berging en tuin op het westen.

1ste verdieping:
4 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet.

2de verdieping:
Vaste trap naar zolderberging en naar 5de slaapkamer.

Omgeving:
Beetsterzwaag is een dorp in de Friese gemeente Opsterland, op korte afstand van Drachten en Heerenveen. Hoewel het niet de grootste kern van Opsterland is, is het gemeentehuis er gevestigd. Het dorp telt ongeveer 3.600 inwoners.

Beetsterzwaag was vroeger een aanzienlijk dorp. Niet omdat het zoveel inwoners had, maar vanwege de aanwezige adel die het aanzien van het dorp bepaalde. Diverse monumentale panden en tuinen in de Hoofdstraat, die minstens drie en een halve eeuw oud zijn, zijn stille getuigen van de adellijke bewoning in de 18e en 19e eeuw. Ook nu nog heeft het dorp dit karakter, gelegen te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden en met een Hoofdstraat waar het prettig winkelen en vertoeven is. Beetsterzwaag kenmerkt zich door de fraaie landgoederen en haar mooie dorpskern waarin alle gewenste voorzieningen aanwezig zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor J. Koopmans