Wat kan J. Koopmans voor u betekenen? 

Woning kopen?

Makelaarskantoor J. Koopmans als u NVM aankoopmakelaar!

Bij Makelaarskantoor J. Koopmans als aankoopmakelaar staat uw belang voorop. Wij zullen u op basis u wensen, adviseren en begeleiden. We gaan onder andere mee met de bezichtigingen, wij doen de onderhandelingen voor u over de prijs, alles zal in goed overleg met u plaats vinden, nemen de bouwkundige situatie op en controleren de koopovereenkomst. Tot en met de uiteindelijke overdracht bij de notaris kunt u op Makelaarskantoor J. Koopmans vakkundigheid vertrouwen.

Woning verkopen?

Makelaarskantoor J. Koopmans als uw NVM verkoopmakelaar!

U wilt uw woning verkopen en het liefst voor een goede prijs. Onze makelaar helpt u met het vlot vervullen van deze wens. Bij ons staat eerlijkheid en goede communicatie hoog in het vaandel, alles gebeurd in overleg. Wij zorgen voor een zorgeloos en voorspoedig verkooptraject.
Wij ondersteunen u graag bij het gehele proces: van het bepalen van de verkoopprijs tot de overdracht van de woning bij de notaris.
 

Taxatie nodig?

Makelaarskantoor J. Koopmans als uw NVM taxateur!

Bij een nieuwe woning of een verbouwing van uw woning kunt u ons een taxatie laten doen voor uw hypotheekverstrekker. Het enige wat u hoeft te doen is ons even bellen. Wij zorgen ervoor dat u snel een helder en realistisch taxatierapport ontvangt.
 

Bedrijf onroerend goed?

Makelaarskantoor J. Koopmans als uw NVM bedrijfsmakelaar!

Tot de kernactiviteiten van het bedrijf onroerend goed behoort het aankopen en verkopen alsmede het huren en verhuren van commercieel vastgoed, bedrijfspanden en -ruimten, winkels, kantoren en bedrijfspanden, dan bent u bij ons aan het goede adres.
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor J. Koopmans