Exclusief vastgoed

Zoekt u naar de woning van uw dromen in een prachtig woongebied? Bij Makelaarskantoor Koopmans vindt u exclusieve, landelijke en monumentale woningen. Wij zijn actief in het prachtige Beetsterzwaag en wijde regio hiervan. Onze kennis en advies wordt ingezet om u meer woongenot te bezorgen.

Tophuizen in ons actief aanbod
In ons actief aanbod vindt u exclusieve woningen met een markante of karakteristieke uitstraling of met een bijzondere landelijke ligging of situering in dorp of stad.

Wij bieden exclusieve woningen te koop aan in Beetsterzwaag en de wijde regio hiervan. Doordat wij in Beetsterzwaag gevestigd zijn met ons kantoor merken wij dat de verkopers of zoekers van exclusief vastgoed vaak ons kantoor benaderen voor zowel verkoop, aankoop en taxatie. 

Exclusieve woningen verkopen
Wij zijn u graag van dienst met het verkopen of aankopen van uw exclusieve woning. Ons kantoor bedenkt hierbij een gerichte verkoopstrategie, geformuleerd in een helder stappenplan.

Exclusief aanbod vraagt om een specifieke benadering waarbij maatwerk en hoogwaardige marktkennis van groot belang zijn. Wilt u de verkoop van uw woning discreet laten verlopen? Dan kunt ons een opdracht voor “stille” verkoop geven. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk.

Makelaarskantoor Koopmans