Gratis waardebepaling

Heeft u een andere woning op het oog, bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of heeft u zelfs concrete verkoopplannen? Dan komen wij graag bij u langs voor een gratis mondelinge waardebepaling.

Als u de verkoop van uw woning overweegt, is het belangrijk om te weten wat de waarde ervan is. Een reële waardebepaling en een gedegen verkoopadvies helpen u op zo'n moment om de juiste beslissingen te nemen.

Laat u in ieder geval van te voren goed informeren en adviseren. Met een gratis mondelinge waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies krijgt u een objectief en betrouwbaar beeld van de waarde van uw woning en de verkoopkansen van uw huis. Kortom: U weet precies waar u aan toe bent!

Let op! Een gratis mondelinge waardebepaling van uw huis is niet hetzelfde als een woningtaxatie. Voor een officieel taxatierapport van uw woning, verwijzen wij u naar onze pagina Taxatie.

Laat uw gegevens achter via ons contactformulier voor het maken van een afspraak. Of neem contact met ons op via 0512-381993 of info@jkoopmans.nl.

Makelaarskantoor Koopmans