Aanbod stille verkoop

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen die wij in de stille verkoop hebben. 

Met de verkopers is afgesproken dat, wanneer de woning past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, men openstaat voor een bezichtiging en een eventuele bieding.

Vrijstaande woonboerderij
Aan de rand van het mooie dorp Tytsjerk staat een vrijstaande woonboerderij in de stille verkoop, met een perceeloppervlakte van 3280 m2 en op korte afstand van de stad Leeuwarden.

De woning is geheel afgewerkt en in nette staat en er is vrijuitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. In de grote woonkeuken met zithoek kunt u heerlijk tafelen en er is uiteraard ook een royale woonkamer en kelder. Daarnaast is er een schuur, zwembad, poolhouse en bijgebouw aanwezig, waar de mogelijkheid gecreëerd kan worden voor een B&B of kantoor. 

De eerste verdieping van deze schitterende woonboerderij bestaat uit vier slaapkamers, een badkamer met bad & douche, een dubbele wastafel en separaat toilet. De tweede verdieping, met vaste trap naar de zolderberging, heeft de mogelijkheid voor een extra slaapgelegenheid. 

Dubbele bewoning is mogelijk.

Vraagprijs € 1.200.000,-- k.k.

Object met gastenverblijf
Net buiten het kleine Fries dorpje Wijnjewoude, staat deze fraaie instapklare woning met vrij uitzicht op ca. 3,9 hectare grond. De woning heeft onder andere twee badkamers, meerdere slaapkamers en is omringd door weiland. Daarnaast beschikt het over paardenboxen en een paardenbak.

Door het gastenverblijf kunt u vrienden en familie uitnodigen om te blijven overnachten. Of wellicht heeft u de wens om een kleinschalige B&B te starten.  

Prijs: € 1.250.000,-- k.k.

Paardenhouderij met woonverblijf !!VERKOCHT!!
Bent u groot paardenliefhebber en op zoek naar ruimte voor een paardenhouderij?
Dan is deze prachtige plek in Lippenhuizen wellicht iets voor u!

Een bestaande paardenhouderij met onder andere een binnenmanage van 25 bij 60, een stapmolen, een opslagschuur, een schuur met 11 paardenboxen en een schuur met 8 paardenboxen. Daarmee is groepsstalling met ± 35 paarden mogelijk.  

De totale oppervlakte van dit object is ca. 5 hectare grond, inclusief erf en weiland. De woning is in de laatste fase van afbouw en heeft een kantoor cq gastenverblijf.

Er is een vergunning voor een managebedrijf aanwezig.

Past één van deze woningen in uw zoekprofiel? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Beleggingspanden

We hebben ook meerdere beleggingspanden in de stille verkoop. Dus bent u een particuliere of professionele belegger, neem contact met ons op voor meer informatie.

Makelaarskantoor Koopmans