Vastgoedbeheer

Bent u een particuliere of professionele vastgoedbelegger en wilt u het beheer uitbesteden? Wij kunnen u volledig ontzorgen! Het inzetten van een vastgoedbeheerder bespaart u veel tijd en energie, waardoor u passief van uw rendement kunt genieten.

Wat kunt u van ons verwachten?
Om een goed rendement te halen is het natuurlijk belangrijk dat uw vastgoed zoveel mogelijk verhuurd is. Wij screenen snel en efficiƫnt prospect kandidaat-huurders, verzorgen de huurovereenkomst en laten de huurovereenkomst ondertekenen.

Verder onderhouden wij het contact met de huurders tijdens de huurperiode. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de gang van zaken binnen uw beleggingspand en kunnen we problemen, zoals reparaties, snel oplossen. 

Daarnaast is het ook mogelijk om het financiĆ«le en administratieve vastgoedbeheer aan ons uit te besteden. Wij incasseren voor u de huurpenningen en doen de controle hierop. Betaalt een huurder niet tijdig dan versturen wij aanmaningen en bij langdurige huurachterstand zullen wij een deurwaarder inschakelen. Het verzorgen van de borgafhandeling, huurverhogingen en het verrekenen van de servicekosten kunt u desgewenst ook door ons laten doen. 

Vraag een offerte aan
Zo ziet u, het uitbesteden van vastgoedbeheer is altijd maatwerk. Wij passen ons aan, aan uw wensen en maken daarom graag een passende offerte voor u.

Makelaarskantoor Koopmans