Vastgoedbeleggingen

Wij staan particuliere en institutionele beleggers bij met de aan- en verkoop van beleggingspanden.

Particuliere vastgoedbeleggers
Steeds meer particulieren zijn daarom op zoek naar een pand om te verhuren nu het rendement op afneemt.

Makelaarskantoor Koopmans begeleid particulieren bij de aankoop van hun huurpand. Zo rekenen we het verwachte rendement voor u uit, maar zoeken we eventueel ook al een huurder binnen ons uitgebreide netwerk. Wilt u na aankoop ook het beheer van uw beleggingspand uitbesteden? Meer informatie over vastgoedbeheer vindt u hier op onze website.

Institutionele vastgoedbeleggers
Ook institutionele vastgoedbeleggers kunnen bij ons terecht. Op basis van uw beleggingsstrategie zoeken wij geschikte woningen en bedrijfspanden voor uw investeringsportefeuille. 

Beleggingspand verkopen?
Wilt u uw beleggingspand verkopen? Wij hebben regelmatig vastgoedbeleggers uit ons netwerk die wellicht geïnteresseerd zijn in uw object. Het maakt hierbij niet uit of uw object verhuurd is of niet. 

Door onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt, ons grote netwerk en deskundig advies verloopt het verkopen van een beleggingspand bij ons vaak probleemloos. Snel en tegen de juiste prijs. Het maakt daarbij niet uit om welk type vastgoed het gaat: een woning, een complete vastgoedportefeuille, studentenhuis, hotel of bedrijfsruimte alles is mogelijk.

Waarom Makelaarskantoor Koopmans?
Beleggingspanden die geschikt zijn voor de verkoop kunnen wij via de stille verkoop aanbieden. Dat wil zeggen dat wij beleggingspanden aan potentiële kopers in ons netwerk aanbieden. Als zij geïnteresseerd zijn, zorgen wij ervoor dat er een marktconforme prijs overeengekomen wordt. Alles gaat uiteraard in goed overleg met u. Wij begeleiden en ontzorgen u tijdens het gehele traject. Persoonlijk en professioneel.

Makelaarskantoor Koopmans