Verkoopbegeleiding

Als u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk de beste makelaar. Iemand die de juiste waarde van uw woning bepaalt, een groot netwerk heeft met potentiële kopers en begrijpt hoe de markt in Beetsterzwaag en de omliggende dorpen in elkaar zit. Voor ons is dat als vanzelfsprekend. Wij zorgen voor een zorgeloos en voorspoedig verkooptraject en ondersteunen u graag bij het gehele proces: van het bepalen van de verkoopprijs tot de overdracht van de woning bij de notaris.

Het verkooptraject
Samen met u bepalen we de vraagprijs en een goede verkoopstrategie. We vullen met u alle verplichte documenten in en laten vervolgens foto’s, plattegronden en een video maken van uw woning.

Start van de verkoop
We publiceren uw woning op Funda, sociale media kanalen en eventueel op andere relevante websites die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Daarnaast plaatsen wij uw woning ook in onze etalage en kunnen wij op uw verzoek advertenties ontwikkelen en plaatsen in dagbladen. In overleg plaatsen we een bord bij de woning. Vervolgens organiseren en begeleiden wij de bezichtigingen van uw woning.

Onderhandelingen
In overleg met u, onderhandelen wij over de verkoopprijs en alle voorwaarden. Uiteraard adviseren wij u altijd over het bod en het doen van een tegenbod. 

Er is een koper!
Zodra er een koper is, leggen we alle afspraken vast in een koopovereenkomst en spreken wij deze met u door. De koopovereenkomst wordt eerst door u en dan door de koper getekend. De koopovereenkomst wordt gedeponeerd bij de notaris en wij controleren of de koper de waarborgsom op tijd overmaakt en de financiering rond krijgt. Als de koop definitief is, controleren wij de notariële leveringsakte en de eindafrekening van de notaris. Wij zijn ook aanwezig bij de eindinspectie van uw woning en bij de overdracht bij de notaris.

Courtage
Bij de verkoop van uw huis wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Als NVM erkende makelaar bent u bij ons verzekerd van vakkundige begeleiding. Besluit u om met ons samen te werken, dan worden uiteraard voorafgaand aan het traject alle afspraken goed op papier gezet. Zo ontstaan er geen verrassingen achteraf.

Makelaarskantoor Koopmans