Stille verkoop

Bent u op zoek naar een woning en kunt u hem niet vinden of vist u voortdurend achter het net? Wij hebben regelmatig woningen in het midden en hogere segment in de stille verkoop staan. Gewilde woningen worden vaak zonder ruchtbaarheid verkocht. Onder andere omdat de verkoper erg aan discretie en privacy hecht. 

Uw woning in de stille verkoop?
Wilt u uw huis verkopen, maar dit niet aan het grote publiek kenbaar maken? Kies dan voor stille verkoop. Wij begrijpen het als u als verkoper niet zit te wachten op mensen die alleen maar nieuwsgierig zijn naar uw woning zonder serieuze koopplannen. Daarom bieden wij uw woning alleen aan bij de actieve woningzoekers in ons netwerk. U kunt erop vertrouwen dat wij vertrouwelijk omgaan met alle informatie en een discrete verkoop.

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin u de verkoop van uw woning discreet wilt houden. Bijvoorbeeld omdat u uw woning simpelweg niet aan het grote publiek wilt tonen omwille van privacy- of veiligheidsredenen. Of dat u niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Ook kan het zo zijn dat u meer tijd wenst om te verkopen, dat u al een geïnteresseerde potentiële koper hebt gevonden of dat u alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen. Dan is stille verkoop een optie. Uw woning zal dan geen ‘te koop’ bord ontvangen en u kiest zelf op welke websites u wel of niet wilt verschijnen. U kunt op die manier een minder brede, maar evengoed een geïnteresseerde doelgroep aanspreken.

Makelaarskantoor Koopmans