Vastgoedbeheer

Wij beheren uw vastgoed precies zoals u dat voor ogen heeft. Makelaarskantoor Koopmans is uw persoonlijke en vertrouwde partner als het om beheer gaat.
De partner die u zoekt

U wilt uw vastgoed laten beheren

 

Bent u een particuliere of professionele vastgoedbelegger en wilt u het beheer uitbesteden? Wij kunnen u volledig ontzorgen. Met onze inzet bespaart  u veel tijd en energie, terwijl u passief van uw rendement kunt genieten.

Wat kunt u van ons verwachten?
Om een goed rendement te halen is het natuurlijk belangrijk dat uw vastgoed zoveel mogelijk verhuurd is. Wij screenen snel en efficiënt mogelijke huurders voor u. Daarbij verzorgen wij de huurovereenkomst en laten we de huurovereenkomst ondertekenen. Verder onderhouden wij het contact met uw huurders tijdens de huurperiode. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de gang van zaken binnen uw beleggingspand. Ook lossen we problemen, zoals reparaties of ongeregeldheden, snel en efficiënt op. 

Ook dit doen wij voor u

Wilt u ook het financiële en administratieve vastgoedbeheer uitbesteden? Makelaarskantoor Koopmans doet het graag voor u. Wij incasseren voor u de huur en doen de controle hierop. Betaalt uw huurder niet tijdig? Dan nemen wij ook daarvoor de noodzakelijke (juridische) stappen. Het verzorgen van de borgafhandeling, huurverhogingen en het verrekenen van de servicekosten kunnen wij ook voor u organiseren.

Vraag een offerte aan
Het uitbesteden van vastgoedbeheer is altijd maatwerk. In overleg met u voeren we al uw wensen uit. Met een passende offerte weet u precies waar u aan toe bent. Wij maken deze graag voor u.

U wilt uw huis goed verkopen?

Facilisi duis vestibulum finibus conubia efficitur ipsum turpis magna condimentum. Potenti urna at est faucibus porttitor lorem habitasse aptent tortor. Ornare magnis scelerisque consectetuer amet dolor quis felis tellus laoreet. Eu eget lorem viverra est ornare efficitur urna tortor neque augue nulla. Praesent si iaculis dis vitae egestas eu interdum id maximus euismod.

Featured service

Maak een afspraak

Blandit mollis sociosqu senectus vulputate per dis rhoncus
Uw droomhuis binnen handbereik

Uw huis verkopen in 7 stappen

Stap 1: Gratis en vrijblijvend advies

Een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt is cruciaal. Makelaarskantoor Koopmans onderscheidt zich door zijn uitgebreide ervaring en begrip van de specifieke trends, prijzen en kansen in uw regio. Deze expertise stelt hen in staat om nauwkeurige waarderingen te geven en u te adviseren over de beste strategieën voor zowel kopen als verkopen.

Stap 2: De courtage

Besluit u om met Makelaarskantoor Koopmans in zee te gaan, dan zetten we alle afspraken helder op papier. Geen verrassingen achteraf over de makelaarsvergoeding (de courtage).

Stap 3: Het verkoopplan

Nadat we uw huis opnieuw van alle kanten hebben bekeken, bepalen we in overleg met u de vraagprijs. Vervolgens stellen we een kansrijk verkoopplan op en laten alle verkoopmiddelen maken. Denk daarbij aan foto’s, plattegronden, Funda-tekst en een video van uw huis.

Stap 4: De verkoopstart

We brengen uw huis onder de aandacht van de juiste kopersdoelgroep. Dat doen we op Funda, Facebook, Instagram en onze eigen website. Maar ook ‘oude’ beproefde middelen zetten we in: verkoopbord, advertenties en de etalage van ons kantoor. Natuurlijk stemmen we keuze van verkoopmiddelen zorgvuldig af met u.

Stap 5: Het verkoopplan

Wij helpen u met het verkoopklaar maken van uw huis en het plannen en regelen van alle bezichtigingen. Na afloop van een bezichtiging ontvangt u van ons een verslag. Wil een gegadigde verder met de woning, dan voeren wij namens u de onderhandelingen over verkoopprijs en voorwaarden. Ook adviseren we u tijdens het biedingsproces.

Stap 6: Het verkoopplan

Is de ideale koper gevonden, dan stellen we de koopovereenkomst op en bespreken die met u. Na ondertekening door beide partijen leveren we de koopakte aan bij de notaris.

Stap 7: De overdracht

De koop is nu definitief. Namens u controleren wij de leveringsakte en de eindafrekening van de notaris, zodat u zorgeloos uw handtekening kunt zetten. Goed om te weten: wij gaan met u mee naar de notaris en zijn ook aanwezig bij de eindinspectie van uw oude woning. En ook daarna kunt u altijd bij Makelaarskantoor Koopmans terecht voor vragen en advies.